U kunt ons in 2021 vinden op de Metavak te Gorinchem op standnummer I 110. De Metavak vindt plaats  op 5, 6 en 7 oktober 2021.  Wij hopen u te ontmoeten op de Metavak! 

 De HollandCNC group.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn,  heeft MachineMatch een samenwerkingsverband  met de Holland CNC Groep, waaronder ook de firma Jatec Machines actief is en waarvan de heer Jan Lemmens eigenaar is.  Jan Lemmens brengt met zijn jarenlange ervaring enorm veel toegevoegde waarde mee, waarvan wij dankbaar gebruik maken. De verkoop wordt nu behartigd door Jatec Machines en MachineMatch B.V..

Een en ander is ook belangrijk om de continuïteit in de toekomst te kunnen waarborgen  binnen de HollandCNC group.  Er zijn inmiddels aardig wat machines geleverd en geplaatst en wij vinden dat wat er ook gebeurt de klant altijd op een goede service moet  kunnen rekenen. Dit kan zijn voor reparatie of afhandeling van garantiegevallen.  Met  het huidige samengaan van Jatec Machines en MachineMatch is de continuïteit voor de komende jaren  goed afgedekt. De Holland CNC groep heeft inmiddels een breed scale aan cnc machines geleverd.  Dit tot volle tevredenheid van haar klanten.

Onderstaande merken vallen binnen het gezamenlijke leverprogramma, te weten:

DMC (Grote en kleine CNC draaimachines en bewerkingscentra)

TMT (freesmachines en draaibanken)

LK (boor-, frees- tapmachines  en bewerkingscentra)

Mylas (multi-tasking machines)

Ray-Feng (CNC langdraaimachines)

Palmary (slijpmachines)

Maar ook toebehoren zoals Detron complete 4e assen en Barload stafaanvoer-magazijnen worden verkocht door beide partijen.

Bij ons is de klant geen nummer maar een persoon. Wij dragen altijd persoonlijke zorg voor het welzijn van onze klanten. Dat doen we nu en wij hopen dat op deze manier in de toekomst nog vele jaren te kunnen waarmaken.

 

Met vriendelijk groeten:

HollandCNC-Group medewerkers