Toebehoren te koop!!!

Uit voorraad leverbaar!! Scherp geprijsde nevelafzuiger!! De nevelafzuiger draagt zorg voor het afvoeren van emulsienevel uit het bewerkingscentrum of de cnc draaimachine!  De nevelafzuiger zorgt voor een gezonde werkomgeving. Bij het openen van de toegangsdeur van het bewerkingscentrum of cnc draaimachine zijn de dampen grotendeels afgevoerd, waardoor u niet met uw gezicht in de volle nevel staat. Ook warmte en hinderlijke geuren worden afgevoerd!

De afzuiger is van uitstekende kwaliteit en eenvoudig op te bouwen. Compleet met toebehoren zoals slang, filter, enz. Werkt gewoon op 220 V. .

 

 

 

 

 

Te koop: Lang automatisch beladingssysteem voor uw bewerkingscentrum. De machine wordt geleverd met 36 stuks enkelspanners en 14 stuks dubbelspanners machineklemmen. Het beladingssysteem verkeert in een zeer goed staat en is nog werkend te zien!

Te koop: in zo goed als nieuwe staat verkerende Universal cobot uitgevoerd met een dubbele gripper, afblaas-inrichting en station voor het goed positioneren van het te bewerken product. Tevens komen er diverse rasterplaten mee met de cobot. Er is ook een rasterplaat bij speciaal voor draaidelen, dus de cobot kan ook worden ingezet aan een  cnc draaimachine!! Voor meer informatie mail naar chris@machinematch.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop Vixen  reinigingsmachine type TRI-500 voor uw draai- en freesdelen. Na het draaien of frezen kunt met behulp van bijgaande wasmachine  de delen reinigen en drogen. De delen worden aan de linkerzijde van de machine erin gedaan waarbij de machine eerst de delen gaat spoelen. U kunt hierbij de temperatuur instellen en vervolgens  gaan de  delen naar de rechterzijde van de machine door de wastrommels  Het toerental van de trommel is eveneens instelbaar. en gaat via wastrommels naar de rechterzijde van de machine!. De machine werkt goed! Voor meer informatie mail naar chris@machinematch.nl 

 

 

 

 

Detron vierde en vijfde assen. Uitstekende kwaliteit  4 e en 5 e assen . Zijn door ons naderhand op te bouwen op uw bewerkingscentrum en natuurlijk mee te leveren op nieuwe bewerkingscentra en boor- frees en tapmachines!

http://www.detron.com.tw/en